Rólunk

IMG_0678


MÁKÓ KATÓ
alapító, szakmai vezető, zenész, oktató

Zenész családba születtem, így már gyerekkorom óta foglalkozom zenével. Nyolc év zongora, hat év zeneelmélet, három év gitár és két év ének tanulás után kezdtem el a dobbal autodidakta módon foglalkozni. Tízenöt éve találkoztam először a djembével és  12 éve játszom rajta intenzíven. Több ízben volt szerencsém részt venni a két nagy afrikai mester, Bangourake és Cheikh Ibrahima Fall kurzusain.

 

Sokat zenéltem táncosoknak, legyen az kortárstánc, flamenco ( cajonon), holisztikus fitnesz (NIA) cirkuszi légtánc vagy akár klasszikus balett. A zenét sok esetben a mozdulatok komponálják, ami azt jelenti, hogy sokat improvizálok. Ilyen alkalmakkor többnyire egyedül dolgozom, ezért többféle ütős hangszeren játszom egy időben. Mellette gyakran énekelek. Felkérésre olykor zeneírással is foglalkozom.

Ezen a videón kortárs táncosokkal dolgozom együtt, zeném félig improvizatív.

A következő videón egy  fellépés/workshop montázst láthattok, Gomez közreműködésével.

424158_10150682169239711_1887238735_n
LANG ANDRÁS
cégvezető, céges tréning specialista

Tréninges tapasztalataim során a zene által való együttműködés az egyik leghatékonyabb módszernek bizonyult. Minden esetben örömteli, felszabadult légkör jön létre, maximálisan összehangolva a csapat tagjait. Célom, hogy minél többen átélhessék ezt az élményt, bizalomteljes, sikeres együttműködést létrehozva az élet minden területén.