Csendes séta a Bölcsesség Kerekének helyszínére

Mielőtt az utunk küszöbéhez érkeznénk és megkezdenénk utunkat a Bölcsesség Kerekének megépítéséhez, segítsük belső tisztánlátásunkat és aggodalmaink elengedését egy füstölő meggyújtásával, majd kérjünk vezetést és útmutatást a következő imán keresztül:

Nagy Szellem!

Kérlek vezess bennünket a mai untunkon,

áldd meg és védelmezd utunkat a Bölcsesség Kerekének helyszínére.

Mutasd az utat és áldd meg a Bölcsesség Kerekének elkészítését,

így tisztelegjen előtted és mindenki mást, aki jön és használja.

JÓ!

Amikor átlépted a küszöböt, szent helyre érkeztél, a hétköznapi ébrenléti tudatosságtól eltérő másik dimenzióba. Itt szellemmel telített minden, tudatossággal és a lehetőséggel, hogy kapcsolatra lépjen Veled. Ahhoz, hogy ezt a kapcsolatfelvételt tapasztald, az egóval átitatott elmédet le kell csendesítened. Ha beszélsz, nem hallgatsz. A sétád alatt hallgass, figyelj és tapasztalj. A hely, amely a Bölcsesség Kerekét hívja, tudatja veled, hol van. Elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy könnyen körbejárjad. A vonzását érezni fogod; olyan érzés lesz, mintha hívna. Ahhoz hogy meghalld a hangját, a szíveddel kell fülelned.

Amikor ahhoz a helyhez érsz, amely a Bölcsesség Kerekét szeretné, állj meg: láss,hallgass, érezz. Vedd észre amit megfigyelsz, és vedd észre, mi figyel téged.

Végy egy percet, vagy többet, és nézz körül és érezd át a „hely szellemét”, érezd az erejét, a szépségét, az energiáját. [Előfordul, hogy társaddal építed a Bölcsesség Kerekét. Ekkor az a jó, ha megbeszélitek egymással a hely pontos kiválasztását és a hely kiválasztásának menetét, valamint részletesen elosztjátok egymás között a Kerék megépítésének folyamatát, beleértve azt is,hogy ki szólítja meg és mely irányokat, ki mondja el a szükséges imákat.

Linkek:

Építés