A Bölcsesség Kerekének használata

A Bölcsesség Kerekével való kapcsolat egy útja a Nagy Szellemmel való kapcsolatba lépésnek. Igaz erejét úgy fogod megtapasztalni, hogy olyan gyakran használod, amilyen gyakran csak teheted. Ha már egyszer megépítetted, nagyon hasznos, ha elkötelezed magad, hogy rendszeresen meglátogatod, nem kevesebbszer, mint egyszer egy hónapban. A látogatás során meggyőződsz róla,hogy jó állapotban van és az esetleges sérüléseit kijavítod, megtisztítod és imákat küldesz a kövekhez.

A következő cselekvéssor egy egyszerűen mutatja be, hogyan használható a Bölcsesség Kereke. Járj körbe 3-szor, kezedben egy követ tartva. Tégy imákat ebbe a kőbe magadnak, a közösségednek és a Bölcsesség Kerekének. Imádkozz azért, amit szeretnél a Nagy Szellemtől, a Világmindenségtől. Aztán tedd a Kerékre a követ és még háromszor járd körbe.

A Kerék körüli járás megforgatja a Kereket és elküldi a Nagy Szellemnek az imákat. Minden kő az összes imát tartalmazza, amelyet a Kerékbe helyeztek. Mindenki, aki a Kerék körül sétál, megfordítja a Kereket és elküldi az Imákat, az időben való hosszú elnyúlását eredményezve. Minden ima, minden kő, minden fordulása a Keréknek megerősíti a Kerék erejét és az ima Bölcsességét valamint kapcsolatot biztosít a Nagy Szellemhez.

Amikor elkészültél az imákkal, köszönd meg a Nagy Szellemnek és más szellemi lények segítségét, megszabadítva őket az irántad lévő további kötelezettségek alól. Fejezd ki a háládat, amit érzel, hajolj meg és kezdd el a visszatérést az utadhoz.

Linkek