13. Barakoo Tábor // Afrikai dobok, ének és tánc // 2024. augusztus 14-20.

Szeretettel köszöntünk a 13. Barakoo tábor oldalán!

Dátum: 2024. augusztus 14-20. – Részletek hamarosan!

Örömmel adjuk hírül, hogy 2024-ben is meglesz tartva táborunk augusztus 14-20-ig Farkaskútvölgy területén, mely Cserhát szívében a világörökség részét képező Hollókőtól mindössze 2 km-re, egy festői szépségű, csendes és vadregényes völgyben található a Teremtő Keze kilátóval egyetemben.

Táborunkban a családias hangulat, a zene és a természet feltöltő ereje mellett beavatást kapunk a közösen megszólaltatott zene egyesítő erejéből,  mely harmóniát teremt mind az egy-énben mind az egy-ütt létben, legyen szó a dobok lüktetéséről, énekhangunk megszólaltatásáról, a tánc felszabadító áramlásáról – mindezt hozzáértő vezetők segítségével. Mindeközben technikával és új témákkal is gazdagodnak a dobolni, énekelni, táncolni vágyók. A sok közös zenélés mellett, illetve azon keresztül a felszabadult együttlétről, örömteli találkozásról, valódi kikapcsolódásról/kapcsolódásról szól, felidézve a régi kis közösségek őszinte, baráti, természetközeli légkörét, egységbe kerülve magunkkal és egymással. 

Részletek hamarosan!

A HELYSZÍNRŐL, SZÁLLÁSRÓL

Farkaskútvölgy a Cserhát szívében a világörökség részét képező Hollókőtól mindössze 2 km-re, egy festői szépségű, csendes és vadregényes völgyben található a Teremtő Keze kilátóval egyetemben.

A jurtáról és a gerendaházakról a Farkaskútvölgy oldalán találsz fotókat. Egy-egy gerendaházban 1 nappali + 2 hálószoba van, szobánként 2 ággyal és igény szerint +1 matraccal, tehát összesen 4-6 főnek ideális.

Ágyneműt Farkaskútvölgy csapata biztosít az apartman és jurta szállások esetén, törölközőt kérjük hozzanak magukkal!
Az apartman-szállások felszereltek hűtőszekrénnyel, indukciós főzőlappal, vízforralóval, edényekkel, poharakkal, evőeszközökkel Nespresso-s kávékapszulás kv-géppel, és hozzávaló 10 db kapszulával.

A jurta szállásokban elektromos áram használata biztosított (világítás, és konnektorok).  

Amennyiben autóval érkeztek, kérjük – lehetőség szerint- ne parkoljatok a gyepre! Parkolás az apartmanok közelében kiszélesített murvás felületen, jurta szállások esetén a Kárpát ház előtti „parkolóban” lehetséges.

Ha szeretnél, lehetőség lesz lovaglásra, de előre kell jelezni a helyszínnek!

Itt találsz róla infót: http://farkaskutvolgy.hu/kunfako/lovaglas/

MEGKÖZELÍTÉS

Hollókőre beérve, a Hollókőn található un. küszöb épület előtt elterülő nagy parkolóból, a vár irányában, a küszöb épülettel szemben állva jobb oldalon induló, zúzottköves úton, eleinte felfelé haladva kb. 2,5 km-t megtéve éred el Farkaskútvölgyet.
Az út elején egy régi behajtani tilos tábla van, azt hagyd figyelmen kívül és hajts rá az útra.
Az út elején egy beton vízelvezető vályú van kiépítve, alacsony építésű személyautó is át tud rajta jönni átlósan. Az út személyautóval végig járható, zúzott köves, majd fehér murvás út.
A GPS-be Hollókőt írd be, ne Farkaskútvölgyet! Mert, ha Farkaskútvölgyet írod be, akkor az a Felsőtold felőli útra visz, ahonnan az erdőn át Farkaskútvölgy csak gyalog közelíthető meg, tehát Hollókőig gyere el és utána autózz be a zúzottköves bevezető úton.

Van lehetőség laktóz ill. glutén mentes étkezést kérni, amit a jelentkezésben tudtok kérni.

Szállás ügyben ha valakivel/valakikkel együtt szeretnétek lenni, a jelentkezési ívbe tudjátok beírni a neveket és úgy szervezzük az ágyak/szobák elosztását!

Ha kérdésed volna, ezen a számon érsz el:

Mákó Kató
06 20 805 78 02


Szeretettel várunk,
Kató és a Barakoo csapata