Kik vagyunk?

 

424158_10150682169239711_1887238735_nLANG ANDRÁS – cégvezető, céges tréning specialista

Tréninges tapasztalataim során a zene által való együttműködés az egyik leghatékonyabb módszernek bizonyult. Minden esetben örömteli, felszabadult légkör jön létre, maximálisan összehangolva a csapat tagjait. Célom, hogy minél többen átélhessék ezt az élményt,  bizalomteljes, sikeres együttműködést létrehozva az élet minden területén.

 

 

Kapcsolat

 

IMG_0678MÁKÓ KATÓ

Zenész családba születtem, így már gyerekkorom óta foglalkozom zenével. Nyolc év zongora, hat év zeneelmélet, három év gitár és két év ének tanulás után kezdtem el a dobbal autodidakta módon foglalkozni. Tíz éve találkoztam először a djembével és nyolc éve játszom rajta intenzíven. Több ízben volt szerencsém részt venni a két nagy afrikai mester, Bangourake és Cheikh Ibrahima Fall kurzusain.

Sokat zenélek táncosoknak, legyen az kortárstánc, flamenco ( cajonon), holisztikus fitnesz (NIA) cirkuszi légtánc vagy akár klasszikus balett. A zenét sok esetben a mozdulatok komponálják, ami azt jelenti, hogy sokat improvizálok. Ilyen alkalmakkor többnyire egyedül dolgozom, ezért többféle ütős hangszeren játszom egy időben. Mellette gyakran énekelek. Felkérésre olykor zeneírással is foglalkozom.

 

 

 

 

 

 

A következő dal egy program zene, melyet egy cirkuszi légtáncosnak írtam.

 

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/136162081″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Ezen a videón kortárs táncosokkal dolgozom együtt, zeném félig improvizatív.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KJuExRA3ovI&w=400]

 

 

 

A következő videón egy  fellépés /workshop  montázst láthattok, Gomez közreműködésével.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=D9mq9So6rrI&w=400]

 

 

Fellépések

Dobkörök! Gyere!

Kapcsolat